Trädfällning

Vi tar hand om dina problemträd. Vi gör allt från helfällningar till sektionsfällningar. Har du ett träd så fäller en av våra trädfällare det åt dig. Inget träd är för litet eller för stort.

LÄS MER

Trädfällning

Det kanske låter ganska enkelt – att hugga ner ett träd, men riktigt så lätt är det inte. Det finns olika tekniker, verktyg och metoder för att åstadkomma det bästa sättet – man vill använda sig av den bästa, snabbaste, mest kostnadseffektiva metoden, som dessutom är bra för miljön. Om det finns en risk att det under något tillfälle skulle ramla så kan det innebära enorma kostnader och farliga skador för allt närliggande – det kan vara allt ifrån hus till människor.

Att fälla träd kan innebära en stor påföljd på marken, men samtidigt vara oundvikligt för att eliminera risker för omgivningen eller skador på intilliggande träd, eller för att slippa framtida kostnader. Utöver säkerhetsrisken, så kan valet att fälla träd på egen hand också resultera i oförutsedda kostnader. Vi tar hand om dina problemträd. Vi gör att från helfällningar till sektionsfällningar. Har du ett träd så fäller vi det åt dig. Inget träd är för litet eller för stort.

Varje år inträffar hemska olyckor och till och med dödsfall på grund av att en trädfällning har gått snett. Att till och med professionella trädfällare råkar illa ut är ett bevis på att detta är ett farligt område som kräver både god planering och expertis. Det många gör fel är att man på sin tomt ser hur ett träd börjar ruttna och således måste fällas; något som man kan göra på egen hand och genom att använda en yxa eller såg. I samband med en trädfällning underskattar man alltså vikten och farorna som kan leda till hemska olyckor på både människor och byggnader. Det uppstår en enorm kraft vid trädfällning, träd är tunga och faller ner med enorm fallhastighet.

Kontakta oss

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

Tack! vi återkommer så snart vi kan!

Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.